Presentació dels recursos de la Setmana de l’Energia Sostenible 2014

Objectius:

Del 23 al 27 de juny es celebrarà a tot Europa la Setmana de l’Energia Sostenible 2014 que té per objectiu conscienciar a la ciutadania en millorar la gestió energètica i afavorir el canvi d’hàbits en el consum energètic.

L’Institut Català d’Energia, la Diputació de Barcelona, la Diputació de Girona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, amb la coordinació de la Xarxa i el Consell d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les Comarques Gironines, presentaran una oferta conjunta de recursos de sensibilització i comunicació destinats als ens locals que ho sol·licitin.

Per això s’ha previst l’1 d’abril al Palau Robert de Barcelona una jornada preparatòria per presentar els recursos i com adherir-se. La última part de la jornada part serà més interactiva per als assistents, ja que consistirà en visitar i interactuar en el mateix recinte amb alguns dels recursos que s’oferiran durant la setmana als ens locals.

Dates:
1 d'abril de 2014

Lloc:
Barcelona

Termini d'inscripció:

Programa:
http://www.diba.cat/web/cjs/inici/-/cjs/1181

Programa documents:

Organitza:
Institut Català d'Energia, la Diputació de Barcelona, la Diputació de Girona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona, conjuntament amb la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i el Consell d'Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les Comarques Gironines

Més informació:

 

 
Amb el suport de:

Pujada Sant Martí, 4-5 - 17004 - Girona - Tel.972 185 183 - cilma@cilma.cat - nota legal