Presentació de l’exposició del Premi Catalunya d’Ecodisseny 2015

Objectius:

Us convidem a l’acte de presentació de l’exposició itinerant Premi Catalunya d’Ecodisseny el proper divendres 7 d’octubre a les 11.30 h a Girona a la Casa de Cultura de la Diputació de Girona (1r. pis – Plaça de l’Hospital, 6) a càrrec de l’ARC, l’ajuntament de Girona i el CILMA.

– Benvinguda – Narcís Sastre, regidor de l’ajuntament de Girona i Sergi Mir, president del CILMA.

– Presentació del Premi Catalunya d’Ecodisseny – Yolanda Morcillo, tècnica del departament de Prevenció de l’Agència de Residus de Catalunya.

– Presentació dels productes i posterior visita a l’exposició – Yolanda Morcillo, tècnica del departament de Prevenció de l’Agència de Residus de Catalunya.

La Generalitat de Catalunya ha creat aquesta exposició i recull les candidatures guanyadores i les que van rebre una menció especial del jurat de l’edició 2015. L’objectiu d’aquesta exposició és acostar l’ecodisseny als estudiants i als professionals de disseny i a la ciutadania en general, tot mostrant productes dissenyats amb criteris ambientals per tal de difondre aquest concepte i promoure el consum de productes ecodissenyats. La trobareu exposada fins el 21 d’octubre

Dates:
7 d'Octubre de 2016

Lloc:
Girona

Termini d'inscripció:

Programa:

Programa documents:

Organitza:

Més informació:

 

 
Amb el suport de:

Pujada Sant Martí, 4-5 - 17004 - Girona - Tel.972 185 183 - cilma@cilma.cat - nota legal