LIFE Platform Meeting on Climate Action in Urban Areas

Objectius:

El propòsit de la trobada és reunir beneficiaris de projectes LIFE, administracions i altres stakeholders d’arreu d’Europa per discutir accions específiques per avançar en l’adaptació i la mitigació del canvi climàtic en àrees urbanes.

La trobada està estructurada de manera que permetrà als participants adquirir un bon coneixement del paper de l’acció climàtica a les àrees urbanes en el context Europeu i internacional. Sessions de treball dedicades a casos d’estudi concrets permetran la presentació i intercanvi de bones pràctiques en sectors específics, a més de les sessions plenàries, on es discutiran polítiques globals i mecanismes de suport i coordinació.

La trobada està organitzada per la Diputació de Barcelona, beneficiari coordinador del projecte LIFE Clinomics. Està organitzada juntament amb EASME (Agència executiva per a petita i mitjana empresa) i la Direcció General per l’Acció Climàtica (DG CLIMA) de la Comissió Europea. NEEMO és l’empresa externa de seguiment dels projectes LIFE i dona suport logístic per l’organització d’aquest esdeveniment.

 

 

Dates:
21 i 22 de juny de 2017

Lloc:
Barcelona

Termini d'inscripció:

Programa:
http://ec.europa.eu/environment/life/news/events/events2017/documents/urban_climate_action_platformagenda.pdf

Programa documents:

Organitza:

Més informació:
Si us plau confirmeu la vostra participació a través d’aquest enllaç: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/LIFE_Platform_Meeting_on_Climate_Action_in_Urban_Areas

 

 
Amb el suport de:

Pujada Sant Martí, 4-5 - 17004 - Girona - Tel.972 185 183 - cilma@cilma.cat - nota legal