Com treballar junts per un consum ecològic i local. Models de circuits curts per a la comercialització de productes ecològics i locals

Objectius:

Aquesta jornada té com a objectiu ser un pas endavant per a la posada en funcionament de circuits d’aquest tipus a Catalunya, entenent que és un model que contribueix a fer viables les explotacions agrícoles i ramaderes ecològiques,  promou el consum local, la conservació del medi ambient, la justícia social i l’ocupació de les persones. Durant la jornada coneixerem de primera mà experiències d’altres territoris, així com també algunes iniciatives de diferents tipus que ja hi ha en funcionament a Catalunya, i podrem debatre sobre els punts forts i punts febles de cadascuna d’elles. La jornada s’adreça a totes aquelles persones que treballen per a l’agroecologia en un o altre àmbit i que tinguin interès en els canals curts  comercialització de productes ecològics com a estratègia per a promoure el consum local, la conservació del medi ambient, la justícia social i l’ocupació de les persones: pagesos, associacions de pagesos, cooperatives de consum, associacions, comerciants, restauradors, tècnics de l’administració, etc.

Dates:
21 de juny de 2011

Lloc:
Centre de Formació Permanent de la Universitat Rovira i Virgili, situat a l’Avinguda 11 de setembre, 112 de Reus

Termini d'inscripció:
15 de juny de 2011

Programa:
http://www.llavorae.cat/wp-content/uploads/2011/06/Programa-Jornada-21-de-juny.pdf

Programa documents:

Organitza:
CEDRICAT en el marc del projecte Llavorae.cat (www.llavorae.cat). Marc on es desenvolupa el www.saviae.cat

Més informació:
La Jornada és gratuïta però cal inscriure’s com a molt tard el dia 15 de juny a través de correu electrònic cedricat@cedricat.cat o bé per telèfon de 9 del matí a 3 del migdia (persona de contacte: Teresa Augé).

 

 
Amb el suport de:

Pujada Sant Martí, 4-5 - 17004 - Girona - Tel.972 185 183 - cilma@cilma.cat - nota legal