Caminada guiada per conèixer les plantes d’Amer i el riu Brugent

Objectius:

Durant la sortida s’aniran explicant les plantes que anirem trobant, les seves propietats, aprofitaments, etc., tot resseguint el curs del riu Brugent des d’Amer i fins al seu aiguabarreig amb el riu Ter, a la zona dels embassaments del Pasteral I i II. El retorn cap al poble el farem per la Via Verda del Carrilet. Es tracta d’una caminada que s’iniciarà a les 9.00h davant de l’Oficina de Turisme d’Amer (antiga estació del carrilet), tindrà un recorregut d’uns 9 quilòmetres i comptarà el guiatge del Dr. Lluís Vilar, botànic de la Universitat de Girona. La caminada finalitzarà al mateix punt de la sortida, és gratuïta i només cal portar aigua, esmorzar i calçat còmode.

Aquesta activitat forma part del projecte “SELWA, un compromís amb l’aigua”, que treballa per un model de gestió eficient i sostenible de l’aigua i del seu patrimoni natural i cultural a la comarca de la Selva. Per fer-ho, el projecte cerca la participació dels agents econòmics i socials i la implicació activa de la ciutadania.

Dates:
12 de juny de 2011

Lloc:
Amer

Termini d'inscripció:

Programa:
http://www.selva.cat/selwa/aigua/caminada-guiada-per-coneixer-les-plantes-d%e2%80%99amer-i-el-riu-brugent/

Programa documents:

Organitza:
Consell Comarcal de la Selva ha organitzat, conjuntament amb l’Ajuntament d’Amer, la Universitat de Girona, el Consorci Ter-Brugent i el Grup Excursionista Esquelles d’Amer

Més informació:
Projecte SELWA Consell Comarcal de la Selva 972 84 21 61 (ext. 148) mcorominas@selva.cat Santa Coloma de Farners Pg. Sant Salvador, 25-27 (17430)

 

 
Amb el suport de:

Pujada Sant Martí, 4-5 - 17004 - Girona - Tel.972 185 183 - cilma@cilma.cat - nota legal