Acte Final del Projecte BeWater

Objectius:

Aquest projecte BeWater, amb gairebé tres anys de treball i amb l’objectiu de desenvolupar estratègies de gestió sostenible de l’aigua ja que les projeccions de canvi climàtic futur per a la regió euromediterrània estimen un augment de l’escassetat d’aigua i la sequera, causant pèrdues substancials socioeconòmics i els impactes ambientals.

El programa provisionals és

Horari Activitat Ponent
10.00 – 10.15 Benvinguda i presentación del projecte BeWater Anabel Sànchez, BeWater Coordinator (CREAF)Representant del Ajuntament de Sant Celoni (pendent de confirmació)
10.15 – 10.30 Presentació dels resultats del BeWater. Annelies Broekman, Responsable del Cas d’Estudi de la Tordera (CREAF)
10.30- 10.55 La veu dels participants al projecte BeWater Marta Miralles, Ajuntament de Sant Celoni
Roser Maneja, ICTA-UAB, Observatori de la Tordera
Daniel Guinart, Parc Natural del Montseny
Preguntes i respostes
10.55 – 11.15 Adaptació al canvi climàtic a Catalunya: reptes I oportunitats. Arnau Queralt Bassa, Director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS) i President de la Xarxa European Environment and Sustainable Development Advisory Councils (EEAC)
11.15 – 13.00 Debat: com podem enfortir l’adaptació al canvi climàtic a la Conca de la Tordera? Arnau Queralt Bassa (Director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible, CADS) (pendent de confirmació)Ramon Rabella Pujol (Oficina Tècnica de Canvi Climàtic i Sostenibilitat. Diputació de Barcelona) (pendent de confirmació)Gabriel Borràs (Àrea Adaptació en Oficina Catalana del Canvi Climàtic)Toni Munné (Cap del Departament de Control i

Qualitat de les aigües de l’Agència catalana de l’Aigua)

Francesc Camps, (Investigador del Institut de Recerca i Tecnologies Agràries – Mas Badia, i Secretari de la Comunitat d’Usuaris de l’Aigua del Baix Ter.)

Moderator: Xavier Carbonell (ARC Mediació)

13.00- 14.00 Dinar Buffet

 

Dates:
24 de gener de 2017

Lloc:
Sant Celoni - Rectoria Vella

Termini d'inscripció:


Programa:
http://bewaterproject.eu

Programa documents:

Organitza:

Més informació:

 

 
Amb el suport de:

Pujada Sant Martí, 4-5 - 17004 - Girona - Tel.972 185 183 - cilma@cilma.cat - nota legal