Agenda

Cursos

Adaptació de l’agricultura al canvi climàtic i el paper clau dels ajuntaments

En el marc del Projecte Life CLINOMICS, Oportunitats i reptes de l’economia local i la societat per adaptar-se al canvi climàtic’ coordinat per la Diputació de Barcelona (Gerència de Serveis de Medi Ambient) s’estan organitzat una sèrie de jornades de formació per a proporcionar informació als ens locals sobre l’adaptació de diversos sectors econòmics (forestal, agrari, pesquer i turístic) davant dels reptes del canvi climàtic.

Aquest és el segon curs de formació que organitzem centrat en: L’ADAPTACIÓ DE L’AGRICULTURA AL CANVI CLIMÀTIC I EL PAPER CLAU DELS AJUNTAMENTS. El curs està pensat perquè pugui orientar als ajuntaments en l’adaptació al

Diversos / Pacte d'alcaldes

EUSEW18 – Participació de l’ajuntament d’Avià

En el marc d’EUSEW18, l’ajuntament d’Avià conjuntament amb Regione Piedmonte participaran en la sessió del dia 6 de juny  a Brussel·les, “BREAKING DOWN THE BARRIERS BETWEEN LOCAL ACTION AND EUROPEAN POLICIES”.

Carrussel / Diversos / Pacte d'alcaldes

Setmana de l’Energia 2018

Del 4 al 8 de juny es celebra la Setmana de l’Energia 2018, coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a l’estalvi i l’eficiència energètica.

 

 
Amb el suport de:

Pujada Sant Martí, 4-5 - 17004 - Girona - Tel.972 185 183 - cilma@cilma.cat - nota legal