Agenda

Jornades / Pacte d'alcaldes / Vidreres

Sessió Mou-te amb energia neta a Vidreres

En el marc de la Setmana de l’Energia s’ha organitzat aquesta sessió dirigida a la ciutadania.

Des de l’ICAEN ens parlaran del foment de la mobilitat elèctrica a Catalunya. Els serveis tècnics ens explicaran els tipus de recàrrega de elèctrics i com instal·lar un punt de recàrrega a casa.

Cassà de la Selva / Jornades / Pacte d'alcaldes

Sessió Mou-te amb energia neta a Cassà de la Selva

En el marc de la Setmana de l’Energia s’ha organitzat aquesta sessió dirigida a la ciutadania.

Des de l’ICAEN ens parlaran del foment de la mobilitat elèctrica a Catalunya; i tècnics de Renault ens explicaran els cotxes elèctrics i les possibilitats de recàrrega

Cursos

Adaptació de l’agricultura al canvi climàtic i el paper clau dels ajuntaments

En el marc del Projecte Life CLINOMICS, Oportunitats i reptes de l’economia local i la societat per adaptar-se al canvi climàtic’ coordinat per la Diputació de Barcelona (Gerència de Serveis de Medi Ambient) s’estan organitzat una sèrie de jornades de formació per a proporcionar informació als ens locals sobre l’adaptació de diversos sectors econòmics (forestal, agrari, pesquer i turístic) davant dels reptes del canvi climàtic.

Aquest és el segon curs de formació que organitzem centrat en: L’ADAPTACIÓ DE L’AGRICULTURA AL CANVI CLIMÀTIC I EL PAPER CLAU DELS AJUNTAMENTS. El curs està pensat perquè pugui orientar als ajuntaments en l’adaptació al

Jornades

Noves tendències en recollida selectiva a Catalunya

Posar en comú i donar a conèixer les tendències actuals i les noves propostes que s’estan duent a terme a diversos llocs de Catalunya per millorar els índexs de recollida selectiva i el servei que s’ofereix als ciutadans en aquesta matèria. És una trobada, en aquest sentit, d’actualitat adreçada als tècnics que treballen als municipis.

Diversos

VI edició de la Nit de l’Eficiència

Un any més, el Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya organitza la Nit de l’Eficiència.

 

 
Amb el suport de:

Pujada Sant Martí, 4-5 - 17004 - Girona - Tel.972 185 183 - cilma@cilma.cat - nota legal