Agenda

Jornades / Pacte d'alcaldes

Evolució de la il·luminació LED en l’enllumenat públic. Adequació a la normativa vigent en contaminació lumínica

Jornada impartida per Ramon Llorens, Enginyer Electrònic i Reponsable Tècnic d’il·luminació industrial i vial d’Ignialight.

Diversos

Ecoviure

Ecoviure va néixer l’any 1997 amb la intenció de servir de punt de trobada a les persones i professionals que, des de diferents àmbits, treballen per a la sostenibilitat ambiental, social i econòmica del planeta.

Aigua / Àmbits / Diversos

Simposi de l’Institut de Recerca de l’Aigua (IdRA) 2017 “Aigua, paisatge i patrimoni”

Al Simposi de l’Institut de Recerca de l’Aigua de la Universitat de Barcelona de 2017 es tractaran problemàtiques de l’aigua en tres sessions els àmbits d’estudi de les quals seran: el litoral, l’erosió i el paisatge i el patrimoni.

Diversos / Pacte d'alcaldes

Fira de l’autoconsum elèctric

Aquesta fira s’adreça principalment als professionals del sector però també a altres públics com podrien ser estudiants, persones interessades en l’autoconsum energètic, usuaris, l’administració, etc. L’objectiu principal de la Fira és el de potenciar l’autoconsum elèctric presentant tot el ventall de possibilitats que hi ha i donant a conèixer un model autosuficient i sostenible.

Jornades

Conservació dels Prats de dall: estudis i experiències en el maneig a Catalunya

Els prats de dall són hàbitats seminaturals de gran riquesa florística i amb una elevada fauna insectívora associada. Són uns prats que són objecte de maneig permanent per garantir-ne la seva conservació.
Aquesta jornada pretén ser un recull d’estudis i experiències de gestió que s’han desenvolupat a diferents indrets de Catalunya per ampliar el coneixement de la seva importància ecològica i conservació.

 

 
Amb el suport de:

Pujada Sant Martí, 4-5 - 17004 - Girona - Tel.972 185 183 - cilma@cilma.cat - nota legal