Agenda

Diversos

Presentació del llibre LA MUGA

Un llibre que recull una visió completa global i exhaustiva del recorregut del riu Muga des de diferents vessants (geogràfica, paisatgística, natural, mediambiental, històrica, patrimonial…) que, alhora, serveix com a fil conductor per fer un repàs de tots els pobles pels quals transcorre el riu empordanès per excel•lència, que neix a la Catalunya Nord.

Diversos / Figueres

4t Concurs fotogràfic Ferran Pou de meteorologia

L’Ajuntament de Figueres convoca enguany la quarta edició del Concurs fotogràfic Ferran Pou de meteorologia. Aquest concurs pretén utilitzar el llenguatge universal de la fotografia per compartir la meteorologia i la seva diversitat. Potser tenim fotografiada aquella preciosa posta de sol, o quan el riu anava molt carregat d’aigua, o la tempesta nocturna al davant del mar, com la tramuntana remou els arbres, un arc de Sant Martí ben lluent, etc. La nostra meteorologia, la mediterrània, ens regala moltes vegades imatges d’interès que podem donar a conèixer a la gent.

Jornades

Sostenibilitat a l’Arquitectura

En el marc del projecte Construcció Connectadade l’ajuntament de Girona, que neix amb el propòsit de fomentar el desenvolupament de la indústria de la construcció sostenible i intel·ligent i per propiciar un desenvolupament econòmic que respecti el medi ambient i situar la ciutat com a líder en la matèria.
En aquesta jornada s’abordarà el cicle de vida de la construcció i materials.
L’acte és gratuït i inclou accés a la Fira de Mostres de Girona.

Jornades

DOMÒTIC. Automatizació i control d’habitatges i edificis per a l’estalvi energètic i introducció de nous serveis

En el marc del projecte Construcció Connectada de l’ajuntament de Girona, que neix amb el propòsit de fomentar el desenvolupament de la indústria de la construcció sostenible i intel·ligent i per propiciar un desenvolupament econòmic que respecti el medi ambient i situar la ciutat com a líder en la matèria.
En aquesta jornada s’abordarà La domòtica com a eina per millorar l’eficiència i gestió energètica dels edificis.
L’acte és gratuït i inclou accés a la Fira de Mostres de Girona.

Jornades / Pacte d'alcaldes

Jornada FinTech: finançament d’energia sostenible a través d’Internet a les comarques de Girona

El FinTech o finançament tecnològiques són aquells mecanismes de finançament alternatius i no bancaris que permeten a les empreses trobar finançament no tradicional o complementar l’existent per a tot tipus de projectes. En moltes ocasions permeten la participació de tant inversors convencionals com de la ciutadania en general (crowd). Tot i la gran varietat de tipologies existents: crowdlending, crowdequity o invoice trading… totes elles es caracteritzen per utilitzar plataformes d’Internet per mobilitzar la inversió.

 

 
Amb el suport de:

Pujada Sant Martí, 4-5 - 17004 - Girona - Tel.972 185 183 - cilma@cilma.cat - nota legal