Agenda

Diversos

Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2017

Promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

Sota el lema ‘Mobilitza’t per un aire més net!’, la Setmana del 2017 a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també reforça el potencial de la mobilitat intel·ligent a l’hora de contribuir al desenvolupament econòmic.

Cursos

Curs d’Estiu de la UdG: Canvi Climàtic i Turisme

El curs presenta tres objectius. El primer, conèixer les darreres dades de l’impacte del canvi climàtic en el nostre entorn, a partir del darrer informe fet a Catalunya. El segon, identificar la problemàtica que pel sector del turisme (tant el de platja com el de neu) pot tenir aquest fenomen, centrant-se en l’entorn gironí i transfronterer. Finalment, establir un debat al voltant de les propostes que es poden fer per la necessària adaptació al sector del clima canviant i de les mesures urgents de mitigació dels efectes del canvi climàtic en el sector turístic.

 

 
Amb el suport de:

Pujada Sant Martí, 4-5 - 17004 - Girona - Tel.972 185 183 - cilma@cilma.cat - nota legal