Agenda

Premis

Premis Les Gavarres 2017

Premi Joan Xirgo per premiar l’execució de la millor proposta de recerca que es presenti.

El premi Cirera d’Arboç per ressaltar i reconèixer la feina realitzada per una persona o un col·lectiu en pro de les Gavarres.

Ajuts

Convocatòria de subvencions per finançar les actuacions de lluita i control integrat de plagues urbanes

Actuar contra una de les situacions de risc detectades, les plagues urbanes, entenent com a plaga urbana un conjunt d’éssers vius que, per la seva abundància i les seves característiques, poden ocasionar problemes sanitaris, molèsties o altres inconvenients a les persones.

Publicat al BOP núm. 108 de 7 de juny de 2017

 

Jornades / Pacte d'alcaldes

Jornada d’ actualitat dels mercats energètics

Es parlarà tant de la situació actual i perspectives de futur del mercat elèctric, així com de solucions eficients en motors per la indústria, finançament per a projectes energètics i un cas real d’autoconsum fotovoltaic que ha permès un estalvi del 50% a l’Hospital Veterinari Canis.

Jornades

Promoció i gestió d’horts comunitaris ecològics

L’objectiu de la jornada és donar a conèixer i compartir diferents experiències i models d’horts comunitaris de la demarcació de Girona i va adreçada bàsicament a tècnics i professionals municipals, de la diputació, consells comarcals i d’entitats i associacions que ja treballen en la gestió i ordenació d’aquests espais o bé que tenen la intenció d’impulsar-ne i crear-ne de nous.

Àmbits / Conferències / Medi Natural

Xerrades als Centres de Fauna (CF) del Dept. de Territori i Sostenibilitat durant la Setmana de la Natura

En motiu de la Setmana de la Natura, s’han organitzat unes xerrades al Centre de Recuperació de Fauna Salvatge
Aquests centres tenen com a funcions principals i originàries rehabilitar i alliberar, en les millors condicions possibles, els exemplars de les espècies de la fauna autòctona protegides, tot analitzant les causes de mortalitat, i participar en programes de cria en captivitat i conservació ex situ.
A continuació trobareu informació de cada jornada:
Divendres 2 de juny – Centre de Fauna de Torreferrussa. Parlaran sobre el retorn del llop a Catalunya, la conservació de la fauna urbana i el projecte EduCAR (el

 

 
Amb el suport de:

Pujada Sant Martí, 4-5 - 17004 - Girona - Tel.972 185 183 - cilma@cilma.cat - nota legal