Agenda

Jornades

Circular Water Management in Touristic Facilities

El seminari està inspirat en el projecte REUCITY, finançat pel programa [tecniospring.eu] TECNIOSPRING d’ACCIÓ, que ha generat noves eines i tecnologies per a la gestió descentralitzada de l’aigua i les ha provat en un escenari real: l’hotel Samba de Lloret de Mar. Els assistents tindran l’oportunitat de visitar aquestes instal·lacions, conèixer diverses solucions de reutilització de l’aigua relacionades també amb la gestió de la energia i dels recursos alimentaris, i discutir-ne els costos i beneficis amb diferents actors (investigadors universitaris, empreses, establiments turístics, administració pública…).

Cursos

Captura en viu d’espècies depredadores i exòtiques invasores

L’objectiu del curs és, d’una banda, explicar les novetats normatives dels darrers mesos en matèria de captura en viu de depredadors cinegètics i exòtics invasors per a una aplicació correcta a la gestió de la fauna salvatge, i, d’altra banda, acreditar les persones usuàries de mètodes homologats.

Cursos

Fiscalitat ambiental en l’àmbit local

L’aplicació de mesures de tributació ambiental permet incentivar bones pràctiques ambientals i/o desincentivar males pràctiques i això fa que, tot i que en el cas de l’administració local no sempre impliqui la obtenció d’ingressos, les possibilitats de la fiscalitat ambiental estiguin començant a causar interès a nivell local.

Àmbits / Diversos / Mobilitat

6è Congrés Internacional de la Bicicleta

Aquest Congrés és el principal fòrum de Catalunya per tractar sobre les novetats i l’intercanvi d’experiències relacionades amb el món de la bicicleta entre les diferents administracions públiques, els professionals del sector, les entitats i les persones usuàries.

El Congrés s’articularà en diverses conferències, taules rodones i presentacions de projectes i experiències relacionades amb diferents temàtiques, tant a nivell català com internacional.

 

 
Amb el suport de:

Pujada Sant Martí, 4-5 - 17004 - Girona - Tel.972 185 183 - cilma@cilma.cat - nota legal