Agenda

Cursos

Exemples pràctics pagament per generació en la recollida de residus – sessió on line

En el marc del curs de Optimització de serveis de recollida de residus/sistemes d’identificació de l’usuari i pagament per generació, que es fa a Girona els dies 4, 11 i 17 de maig, es podrà participar on line en dos dels exemples pràctics:

  • PxG vinculat a identificació de cubells de petit volum (cubells d’aportació). Ponent: Ibon Goikoetxea (Ajuntament d’Usurbil)
  • PxG vinculat a identificació de diferents elements de contenerització (experiències a Itàlia). Ponent: Riccardo Venturi (ETRA SpA i Sintesi Srl).
Jornades

Optimització de serveis de recollida de residus / Sistemes d’identificació de l’usuari i pagament per generació

L’objectiu del curs és conèixer l’optimització dels serveis de recollida de residus en contenidors i el porta a porta, però sobretot tractarà com aplicar el pagament per generació, que es basa en l’aplicació d’un mecanisme mitjançant el qual l’usuari del servei de recollida de residus paga la taxa d’escombraries en funció de la seva generació real de residus i del servei que obté per a la seva gestió. Aquests sistemes permeten premiar aquells ciutadans i comerços que fan un esforç per reduir els seus residus i separar-los correctament.

 

 

 
Amb el suport de:

Pujada Sant Martí, 4-5 - 17004 - Girona - Tel.972 185 183 - cilma@cilma.cat - nota legal