Agenda

Ajuts

Convocatòria per a la concessió de subvencions per a projectes de prevenció i preparació per a la reutilització de residus municipals

Per promoure projectes de prevenció i preparació per a la reutilització de residus municipals, i a entitats sense ànim de lucre i universitats per promoure o impulsar projectes de prevenció de residus municipals.

Publicat al DOGC núm. 7356 de 25.04.2017

Ajuts

Convocatòria per a la concessió de subvencions per a projectes de foment de l’economia circular

Té com a objectiu el foment de projectes que millorin l’eficiència en l’ús dels recursos materials. 

Publicat al DOGC núm. 7356 de 25/04/2017

Ajuts

Convocatòria per a la concessió de subvencions per a projectes de foment de la recollida selectiva de la fracció orgànica de residus municipals

Línia 1. Projectes destinats a entitats locals per al foment del servei públic de recollida selectiva de fracció orgànica dels residus municipals i assimilables, adreçat tant a la població com als grans productors de residus orgànics assimilables a municipals del seu àmbit, el 75% del pressupost.

Línia 2. Projectes adreçats als grans productors per al foment de la recollida selectiva de fracció orgànica dels residus municipals, tant per adaptar-se al servei públic de recollida selectiva del seu àmbit com per a l’establiment de sistemes privats de recollida selectiva de la fracció orgànica dels residus assimilables a municipals, el 25% del pressupost.

Jornades / Pacte d'alcaldes

XIX Fòrum de l’Energia Sostenible

El Fòrum de l’Energia Sostenible d’enguany fa un repàs al sector de la il·luminació exterior i a les claus tecnològiques, legals i financeres essencials per a aconseguir que sigui de qualitat, sana i eficient.

Jornades / Pacte d'alcaldes

Jornada sobre eficiència energètica en els equipaments municipals

 

 




Amb el suport de:

Pujada Sant Martí, 4-5 - 17004 - Girona - Tel.972 185 183 - cilma@cilma.cat - nota legal