Agenda

Anuncis / Vilablareix

Ajuntament de Vilablareix – Convocatòria d’una plaça de tècnic/a de medi ambient en règim laboral interí i borsa de treball

És objecte de la present convocatòria la provisió mitjançant règim laboral interí/na pel sistema de concurs d’un tècnic/a de medi ambient. La plaça està integrada dins la plantilla de personal laboral de l’Ajuntament i està adscrita a l’àrea de medi Ambient, Medi natural i paisatge urbà de l’Ajuntament de Vilablareix.

Publicat al BOP núm. 246 de 28 de desembre de 2016

Pacte d'alcaldes / Premis

Convocatòria dels Premis d’Excel·lència Energètica 2017

Els Premis d’Excel·lència Energètica tenen per objecte el reconeixement d’empreses, entitats públiques i privades i ens locals que hagin dut a terme actuacions remarcables en el camp de l’estalvi, l’eficiència energètica, el foment de les energies renovables i les noves tecnologies energètiques.

Publicat al DOGC núm. 7275 de 28.12.2016

 

Jornades / Pacte d'alcaldes

Xarxes de climatització a Catalunya

En aquesta es presentarà el cens de xarxes a Catalunya, i es parlarà sobre de la normativa aplicable, finalitzant amb la presentació d’alguns exemples significatius.  

Cursos

Curs de rehabilitació energètica

El curs està destinat principalment a personal tècnic dels ajuntaments i consells comarcals de la província de Girona relacionat amb aquest àmbit.

 

Jornades / Pacte d'alcaldes

Integració PV i autoconsum

La XaRMAE en col·laboració amb Solartys-Secartys i amb el suport de l’ICAEN organitzen una jornada centrada en noves tecnologies per a la generació d’energia fotovoltaica (silici, orgànica i capa prima) i orientades a l’autoconsum i la integració en diferents elements de l’arquitectura urbana. Es farà especial ressò en la importància de les tecnologies d’emmagatzematge centrant-se en l’autoconsum domèstic.

 

 
Amb el suport de:

Pujada Sant Martí, 4-5 - 17004 - Girona - Tel.972 185 183 - cilma@cilma.cat - nota legal