Agenda

Premis

26è Concurs de Fotografia Naturalista

En aquesta edició destaca com a novetat la seva conversió a Instagram.  Del 31 d’octubre al 30 de novembre es podran etiquetar les fotografies a Instagram amb el hashtag general #fotoNATUS, seguit del hashtag de la categoria on es participa. Caldrà també seguir el compte @natusterritori per poder participar.

Les Categories a les que es pot concursar són: CATEGORIA GENERAL, CATEGORIA FOTO DENÚNCIA, CATEGORIA AIGUA, NATURA I COSTA BRAVA, CATEGORIA RIU TER i CATEGORIA MOBILITAT SOSTENIBLE

Aigua / Àmbits / Seminaris

Seminari “Contaminació d’aigües estancades II”

El segon seminari sobre aigües estanyades que organitza l’Institut de Recerca de l’Aigua segueix les traces del primer, amb ponents que expliquin temes diversos, principalment de gestió, com d’estanys amb aigua regenerada, embassaments d’abastament, basses de recàrrega d’aqüífers i tecnologies avançades de tractament d’aigua residual en sistemes fluvials. També es tracta de la relació entre aigua i energia en centrals hidroelèctriques reversibles, de la visió des del Dret pel que fa a algunes aigües estanyades i finalment dels processos d’eliminació d’embassaments.

Off Levi’s Truckers at Levi’s Outlet Stores
woolrich schal
Aigua / Àmbits / Jornades

Jornada Tècnica: Processos verds de gestió d’aigües

Pretén introduir la problemàtica que envolta l’ús i la gestió de les nostres aigües i vol donar a conèixer nous conceptes i tecnologies innovadores per afrontar aquest repte, per tal d’oferir solucions que tenen com a base el respecte de la natura i la regeneració del medi ambient que ens envolta.

 

Ecommerce Ideas That Sell like Hot Cakes
woolrich zu groß Stitching beads onto fabric requires minimum skills

Ecommerce Ideas That Sell like Hot Cakes
Jornades / Pacte d'alcaldes

Les empreses de serveis energètics en la gestió d’instal·lacions municipals

En la jornada es presentaran casos de contractes d’empreses de serveis energètics, la majoria en curs, per a la gestió energètica en equipaments municipals. Hi haurà una representació de la diversitat dels contractes existents: la gestió integral dels equipaments, la gestió de les instal·lacions de clima, el subministrament de calor amb calderes de biomassa o la gestió energètica i el monitoratge dels consums.

Jornades / Pacte d'alcaldes

II Jornada BioEconomic Alt Penedès 2014 “Eficiència Energètica, Rehabilitació Sostenible i el Vehicle Elèctric”

La finalitat d’aquesta Jornada informativa, és la de donar a conèixer els productes i serveis per a l’estalvi energètic, la rehabilitació i construcció sostenible, amb el consegüent estalvi econòmic. Així com els beneficis mediambientals entre els que destaquen la reducció d’emissions de CO2.

Rash Between Fingers Under Wedding Rings
woolrich reklamation people around the world are doing their part to help the environment

Rash Between Fingers Under Wedding Rings
woolrich delano people around the world are doing their part to help the

 

 
Amb el suport de:

Pujada Sant Martí, 4-5 - 17004 - Girona - Tel.972 185 183 - cilma@cilma.cat - nota legal