Agenda

Ajuts / Pacte d'alcaldes

Convocatòria de les subvencions per al finançament dels serveis de comptabilitat energètica

Subvencions que concedeix la Diputació de Girona als Consells Comarcals de la demarcació de Girona, Cerdanya i Osona, per al finançament parcial dels serveis de comptabilitat energètica que aquests Consells Comarcals presten als ajuntaments.

Publicat al BOP núm. 185 de 29 de setembre de 2014

Cursos / Pacte d'alcaldes

Eficiència energètica aplicada al manteniment d’edificis municipals

Definir les accions i tasques d’operació i manteniment dels edificis per tal d’obtenir el millor rendiment de les instal·lacions existents als edificis. Establir els criteris energètics més adequats per donar resposta a les necessitats actuals. Millorar la gestió energètica dels edificis municipals, augmentar l’eficiència i reduir el consum i fomentar l’estalvi i eficiència energètica.

and this is the key to these ranges
valentino shoesHow to wear a suit casually plus a massive inspiration album
Cheap Mens Clothing From Everything5Pounds
woolrich coyote You will need
Diversos

Segona Setmana Europea de la Custòdia del Territori

Campanya adreçada a promoure activitats a tot Europa per conscienciar la societat sobre laimportància de tenir cura de la terra i la riquesa dels seus recursos naturals i culturals.

La Setmana Europea de la Custòdia del Territori, s’organitza en el marc del projecte LandLife, i compta amb el suport de la Comissió Europea i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Premis

Premis Les Gavarres 2014

XXIVè Premi Joan Xirgo (premia la millor proposta de recerca des de qualsevol disciplina sobre les Gavarres)

XVIIIè Premi Cirera d’Arboç (pretén destacar la tasca realitzada per una persona o un col·lectiu, en la defensa, conservació i difusió dels valors de les Gavarres)

 

 
Amb el suport de:

Pujada Sant Martí, 4-5 - 17004 - Girona - Tel.972 185 183 - cilma@cilma.cat - nota legal