Agenda

Cursos / Pacte d'alcaldes

Les empreses de serveis energètics en la gestió d’instal·lacions municipals

Saber les característiques diferenciadores d’una empresa de serveis energètics i les prestacions que es contracten. – Conèixer les característiques bàsiques dels procediments de contractació i dels models de contractes d’administracions emprats en una empresa de serveis energètics per gestionar les instal·lacions municipals. – Conèixer les fases del procés d’implantació d’una ESE. – Aprendre de les experiències existents els punts claus de la contractació d’una empresa de serveis energètics.

How to Remove Tegaderm Bandages
woolrich rosa You can also easily compare the prices between various online shops

How to
Cursos / Pacte d'alcaldes

Rehabilitació energètica en edificis existents: Càlculs i cas pràctic

L’objectiu d’aquest curs és capacitar per: Elaborar un projecte de rehabilitació energètica, calculant i desenvolupant la concreció tècnica d’un cas pràctic. Saber computar el cost econòmic que representa i jerarquitzar les propostes d’actuacions en relació al cost i estalvi econòmic i mediambiental que representen.

Diversos

Segona Setmana Europea de la Custòdia del Territori

Campanya adreçada a promoure activitats a tot Europa per conscienciar la societat sobre laimportància de tenir cura de la terra i la riquesa dels seus recursos naturals i culturals.

La Setmana Europea de la Custòdia del Territori, s’organitza en el marc del projecte LandLife, i compta amb el suport de la Comissió Europea i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

 

 
Amb el suport de:

Pujada Sant Martí, 4-5 - 17004 - Girona - Tel.972 185 183 - cilma@cilma.cat - nota legal