Agenda

Cursos / Pacte d'alcaldes

Curs en Compra i Contractació Pública Verda

Els objectius de la formació són:

• Motivar els participants sobre la importància d’incorporar la perspectiva ambiental a la compra i contractació pública.

• Aclarir com introduir la variable ambiental en tot el procés de contractació per obtenir els màxims beneficis i minimitzar les dificultats.

• Capacitar els participants per aplicar la contractació verda de manera autosuficient (treballant diversos àmbits i, en especial, els serveis de gestió energética).

Programa_Curs en Compra i Contractació Pública Verda

Two nights of fashion at Christian Fashion Week Tampa
woolrich quoka to beat the heat

Two
Cursos

Formació turística i educativa pel coneixement de la Garrotxa 2014-2015

Són cursos oberts a tothom, però especialment adreçats al sector turístic professional, que tenen per objectiu genèric millorar la qualitat del turisme a la comarca. Per aconseguir-ho, es proposa en aquests cursos des de formació bàsica per conèixer els principals recursos de la comarca fins a formació més específica en temes d’especial rellevància de la Garrotxa.

Diversos

Segona Setmana Europea de la Custòdia del Territori

Campanya adreçada a promoure activitats a tot Europa per conscienciar la societat sobre laimportància de tenir cura de la terra i la riquesa dels seus recursos naturals i culturals.

La Setmana Europea de la Custòdia del Territori, s’organitza en el marc del projecte LandLife, i compta amb el suport de la Comissió Europea i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

 

 
Amb el suport de:

Pujada Sant Martí, 4-5 - 17004 - Girona - Tel.972 185 183 - cilma@cilma.cat - nota legal