Agenda

Jornades

Jornada: “Decreixement: una realitat emergent”

Els objectius de la jornada són per una banda registrar algunes de les experiències a les comarques gironines; i per l’altre reflexionar i debatre entorn a:

–  es poden establir uns criteris per definir una iniciativa decreixentista i/o d’economia alternativa?;

– com podem augmentar la participació ciutadana i institucional, en particular en l’àmbit universitari, en les diferents experiències existents?,  i 

– en quins àmbits sectorials i entorns geogràfics hi ha una absència de propostes decreixentistes i d’economia alternativa?

PROGRAMA

15:45h: Recepció i Benvinguda

16.00h -17.30h: 3 Ponències de 20′: Antonio Turiel – Promotor del Manifest “Darrera Crida”; Neus Casajoana – Coautora del Llibre “Hacia un nuevo modelo

Cursos

Formació turística i educativa pel coneixement de la Garrotxa 2014-2015

Són cursos oberts a tothom, però especialment adreçats al sector turístic professional, que tenen per objectiu genèric millorar la qualitat del turisme a la comarca. Per aconseguir-ho, es proposa en aquests cursos des de formació bàsica per conèixer els principals recursos de la comarca fins a formació més específica en temes d’especial rellevància de la Garrotxa.

Cursos / Pacte d'alcaldes

Les fonts d’energia. Tecnologies d’aprofitament d’energies renovables a escala urbana

L’objectiu del curs és conèixer els recursos, les tecnologies, aplicacions, limitacions, integració en conceptes energètics de diferent escala, situació del mercat i viabilitat econòmica de les diferents energies renovables. 

 

 
Amb el suport de:

Pujada Sant Martí, 4-5 - 17004 - Girona - Tel.972 185 183 - cilma@cilma.cat - nota legal