Agenda

Cursos

Workshop “Paisatge i Canvi Climàtic”

Taller en el que s’estudiaran les unitats dels paisatge presents al llarg del riu Fluvià. En concret, les unitats del paisatge de les Valls d’Olot i de la plana de l’Empordà.

Anuncis

Projecte de Reial Decreto pel qual s’aprova el procediment bàsic per a la certificació de l’eficiència energètica dels edificis

El Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme ha publicat al BOE núm 154 de 28.06.2012 resolució d’apertura de tràmit de participació pública de projecte de real decreto de certificació de l’eficiència energètica dels edificis

Ajuts

Viure al Poble Més

“Viure al Poble Més” és un programa orientat a subvencionar grans projectes dels ens locals que actuïn integralment en un nucli de població, com ara projectes integrats per a la regeneració urbana i rural, a la millora dels serveis turístics o que donin valor, protecció i conservació al patrimoni cultural.

Per a municipis de fins a 3000 habitants.

Publicat al DOGC núm. 6145 de 08.06.2012

Premis

Premis Ciutat Sostenible

Aquests premis s’otorgan a aquells municipis de més de 5.000 habitants i Ens Locals Supramunicipals en els que s’hagin executat satisfactòriament actuacions dirigides a la sostenibilitat en un periode de 2 anys de duració, i amb evidències d’un compromís polític amb el desenvolupament sostenible.

 

 
Amb el suport de:

Pujada Sant Martí, 4-5 - 17004 - Girona - Tel.972 185 183 - cilma@cilma.cat - nota legal