Agenda

Conferències

La bioarquitectura en un context de crisi

Xerrada en la que participaran Toni Solanas, Santi Vilanova, Claudio Cattaneo i Jordi Pigem.

Àmbits / Energia / Jornades

Jornada de presentació dels ajuts a la promoció de l’estalvi i eficiència energètica

Donar a conèixer les línies d’ajut que anualment convoca l’Institut Català d’Energia per tal de fomentar actuacions en el marc de l’estalvi i l’eficiència energètica.

Diversos

Bicicletada nocturna de Girona a Sant Feliu de Guíxols

Sortida a les 9 del vespre del centre cívic Can Ninetes de Santa Eugènia de Ter. Aturada per sopar a Llagostera i com a fi de festa un cremat a la platja de Sant Feliu.

A qui li interessi s’ha previst reservar per sopar (preu 22€ que cadascú pagarà directament al restaurant), però cal inscriure’s abans del dia 13 de juliol.

Així mateix CICLOTURISME I MEDI AMBIENT ofereix servei de recollida de bicis (5€) i de recollida de bicis i persones (10€) per persona i bici. Inscripcions fins el dia 13/07 per correu electrònic a info@cicloturisme.com indicant:

Ajuts

Subvencions pels Programes de Desenvolupament Local

Les accions que es duguin a terme en el marc d’aquests programes hauran d’incidir prioritàriament sobre els àmbits següents:  Desenvolupament de sectors estratègics pel territori;  Valoració de recursos endògens: patrimoni natural i cultural, medi ambient, etc.; Captació i foment de noves activitats econòmiques;  Xarxes de cooperació.

Publicat al DOGC núm. 5902 de 17.06.2011

Àmbits / Diversos / Educació Ambiental

VII Setmana Catalana d’Educació Ambiental

Tractarà sobre la didàctica de la Ciència i l’educació ambiental, i comptarà amb sessions teòriques, tallers, presentació d’experiències i de recursos.

 

 
Amb el suport de:

Pujada Sant Martí, 4-5 - 17004 - Girona - Tel.972 185 183 - cilma@cilma.cat - nota legal