Jornades

Jornades

Jornada LIFE. Cròniques viscudes d’experiències de conservació de la biodiversitat

Presentació de les diferents iniciatives en el marc d’un fòrum plural i obert al diàleg que brindi l’espai per contrastar encerts,
reflexions i propostes al voltant de l’experiència adquirida al llarg de tots aquests anys d’implementació.

Aigua / Àmbits / Jornades

Aigua i Ciutadania. Gestió pública i recuperació de béns bàsics

Els destinataris d’aquesta activitat són la comunitat universitària, el personal tècnic de l’administració pública, així com investigadors en la matèria, tanmateix també és obert a la ciutadania en general.

Jornades / Pacte d'alcaldes

Sistemes de calefacció i refrigeració eficients

Tots els sistemes de climatització, ja siguin passius com actius, persegueixen el confort dels seus usuaris siguin persones, animals o plantes. És a partir de determinar quines són aquestes condicions de confort que es desenvolupen uns sistemes o altres.

Jornades

DAFO de la Gestió Energètica Eficient

Es presentarà el “DAFO de la Gestió Energètica Eficient” que consensuarà les accions de millora entre tots els actors implicats en el cicle, punt de trobada final de tots els participants per compartir reflexions finals, conclusions i veure quin podria ser el pla d’acció pels propers anys per assolir el repte d’assegurar un futur sostenible.

Jornades

Congrés Rubí Brilla pel canvi de Model Energètic

Experts de primer nivell reflexionaran i compartiran experiències al voltant de la mobilitat elèctrica a més d’explicar i resoldre dubtes sobre els nous models de mobilitat: compartir cotxes i motocicletes elèctriques, l’ús de la bicicleta i la vianantització dels centres de les ciutats.

 

 
Amb el suport de:

Pujada Sant Martí, 4-5 - 17004 - Girona - Tel.972 185 183 - cilma@cilma.cat - nota legal