Agenda - 30 novembre 1999

Jornades

Jornada tècnica sobre el control de les colònies urbanes de gats

Aquests darrers anys a comarques gironines han augmentat el creixement incontrolat de poblacions de gats a la via pública, ocasionant diferents focus insalubres i conflictes veïnals. Els ens locals han destinat recursos humans i econòmics, sense disposar d’una estratègia comuna.

Com be sabeu, el 2015 el CILMA va obtenir un estudi que identifica una sèrie d’accions per actuar de forma conjunta i coordinada entre les diferents administracions i l’objectiu de la jornada és posar-les en comú i debatre sobre la seva idoneïtat.

Aquí teniu una taula, amb el resum d’accions, per ajudar al debat.

Jornades

Jornada tècnica: Alternatives actuals i futures als herbicides en l’àmbit municipal

L’objectiu d’aquesta jornada és la de compartir informació i experiències en aquest àmbit per tal de proporcionar eines als gestors i tècnics municipals.

Aigua / Àmbits / Diversos

Concurs LEQUIA de fotografia per celebrar el Dia Mundial de l’Aigua

Quarta edició del concurs que ofereix dues categories de participació: la individual, oberta a qualsevol participant major de 18 anys, i la corporativa, per empreses, universitats, centres tecnològics, grups de recerca, associacions, entitats públiques, i qualsevol altre tipus d’organització que vulgui participar en el concurs a través del seu compte/s Twitter o Instagram. El tema és l’aigua residual.

Els participants han d’enviar una fotografia per Twitter o Instagram amb l’etiqueta #WorldWaterDayLEQUIAInd (categoria individual) o #WorldWaterDayLEQUIACor (categoria corporativa). En el tuit també cal mencionar el compte @LEQUIA_UdG i en el post d’Instagram el compte @lequiaudg.

El guanyador de la categoria individual s’emportarà un

 

 
Amb el suport de:

Pujada Sant Martí, 4-5 - 17004 - Girona - Tel.972 185 183 - cilma@cilma.cat - nota legal